Розовото магазинче

Попаднах на розовото магазинче съвсем случайно и то точно на рождения му ден. Усмихнатата Моника ме посрещна с вкусно шоколадово къпкейкче (защото къпкейкчетата бяха темата на този рожден ден) и веднага ми направи впечатление колко позитивен и романтичен човек стои срещу мен. Пълно отражение на Моника е и нейното магазинче: розово, кокетно, пълно с красоти. Представям ви го в блога поради две причини: едната е, че все още са малко местата като това, където можете да си закупите ръчно-изработени предмети за вкъщи, а също и защото за мен е удоволствие, когато попадна на човек, който следва мечтите си и е успешен в това. 


Кутии за какво ли не...
За малчугани.
Страхотно разнообразие, чак не можеш да се решиш само за едни...
Романтично кътче в магазина
В магазинчето можете да откриете всевъзможни декорации за дома, но не само. Наред с кутиите, висулките, картичките, часовниците, "роклите" за книги и тефтерчетата са наредени и дрехи за самите вас. Всъщност историята на магазинчето започва точно така: като местенце за дрехи, внесени от чужбина. Желанието на Моника да декорира и да прави ръчно-изработени предмети обаче е надделяло и сега, когато я посетите в нейното розово местенце, може да я видите в действие, докато приготвя някоя от специалните картички. 

Розовото магазинче (The Pink Shop) се намира на ул. "Осогово" 36. Ако се движите по "Стамболийски" от центъра, това се пада първата пряка след сладкарница "Неделя". Работното време е следното: понеделник до петък - 12:00 до 19:00, както и в събота от 12:00 до 14:00.
Полезно е да знаете, че Моника често провежда работилнички, на които показва как да се правят картонени кутийки-картички или пък различни албуми и тефтери.


Ако пък сте сред тези хора, които държат да изработват нещата със собствените си ръце, в Розовото магазинче ще откриете много полезни материали за картички и декупаж. Можете дори да си вземете чуждестранно списание с идеи или разнообразни цветни хартии. Коледа наближава и знам, че магазинчето вече е заредено с какви ли не цветни идеи за празника, така че ви пожелавам много вдъхновение!

Коментари

  1. И моето любимо място в София :) С най-обаятелната розова бърборанка <3

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации