RinNa Studio

Щастлива съм, че първият човек, когото ще ви представя в рубриката за места с етикет "Красота", е точно Марина с нейния салон RinNA Studio. :) Познавам Марина още от студентските ни години и както доста от колегите ни в университета, талантите ѝ се оказаха много повече и много по-интересни, отколкото предполага специалността ни. За разлика от други обаче, тя е достатъчно смела да се впусне да преследва мечтите си, а те са такива, че правят и нас щастливи и доволни. :)

RinNa Studio е салон за маникюр и педикюр, на чието откриване тази седмица присъствах и видях как беше прерязана червената лента. Беше весело, цветно и колоритно, и то не само заради това, което се случва между четирите стени на студиото, а и поради неочакван гост, който влетя сред празнуващите! В един момент вратата се отвори и влезе кокетна бабка с червено палто и малка червена шапчица върху белите коси. Всичко би изглеждало съвсем нормално, ако бабата не носеше в ръце портативен касетофон, от който дънеше It's My Life на Бон Джоуви, а когато се обърна към един от присъстващите и го попита дали работи на гробищата, песента се смени и зазвучаха веселите акорди на We Wish You A Merry Christmas! Така бабата внесе смут в редиците, който беше разсеян от гръмкия ни смях, когато тя затвори вратата след себе си. Това е едно сюрреалистично начало, което, сигурна съм, ще бележи шеметен и интересен старт на салона, колко шеметен и интересен беше този понеделник! 
Наближаващите празници пък са достатъчно добър повод, за да подарите на външния си вид един прекрасен маникюр и да разнообразите ноктите си с красиви рисунки. Марина е в състояние да нарисува всичко (от сладки мечета и снежни човеци до сложни визии с хора или екзотични цветя) и то така, че след това ще ви питат дали не сте си сложили готови залепващи се картинки. Тя е и човекът, който е в състояние да превърне едни ръце с изрязани "до дъно" нокти в перфектни пръсти, завършващи със стилен френски маникюр няколко часа преди сватбата ви. ;) 


Дори на моите къси ноктета успя да се появи едно сладко мече <3

Ще откриете Марина в Лозенец (София), ул. "Криволак" 34, а също и на Facebook страницата ѝ тук. Номерът, на който може да си запишете час, е следният: 0886-410-550.

Коментари

  1. Страхотна статия!!! Нямам търпение да се уредя с час при Марина :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации