Деликатесен

В последно време все повече стават местата в София, където можеш да откриеш наистина хубава и много вкусна храна, да си я вземеш за вкъщи и да се прибереш с желанието от нея да сътвориш още по-прекрасни неща. Понеже една от целите, които съм си поставила с тази рубрика, е да разширявам както своите, така и вашите познания за подобни симпатични магазинчета, днес ще ви разкажа за "Деликатесен", който ме спечели не само с подбора на хранителни продукти, но и с творческата мисъл във всеки един от детайлите!


Намира се в София, на улица "Костенски водопад" 45А и в себе си е събрал идеята за перфектното меню: било то романтично: за двама с вино и сирена; било то за цялото семейство : с вкусни сокове, сладка, хлебчета и сладкишчета; или пък за тези, които обичат компания да им прави само топлата чаша с ароматен чай.


Обстановката в магазина е много приятна, мирише на неустоимата смесица от дървен материал и прясно изпечени тестени изделия. Освен хапване обаче, може да си тръгнете от "Деликатесен" и с ръчно изработени порцеланови изделия. Ако пък ви е изключително приятна атмосферата, може да пийнете и да хапнете нещо и на място - тъкмо ще имате време да разгледате подробно всички детайли и продукти. Ето и една част от тях:

Различни видове сирена и кашкавали си съжителстват удобно в хладната витрина срещу соковете и сладката
Апетитни колбаси и други месни изкушения ви посрещат още, когато прекрачите прага на магазина.
И видовете чай са намерили своето място сред напитките.

Визитка на магазин "Деликатесен":

ул. "Костенски водопад 45А

Работно време: от 08:00 до 20:00
тел. 02/ 4 23 84 83
Facebook: delicatessen.bg
Посланието, което е закачено близко до изхода. :)

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации