Най-вкусното издателство

Отдавна не сме ходили на гости на някого, затова реших да компенсирам това затишие, като ви заведа не при един, а при цял екип от готини и вдъхновяващи хора! Съвсем скоро издателство Gourmet Publishing имаха ден на отворените врати, който беше толкова приятен, изпълнен с интересни случки и хубави емоции, че няма как да не ви разкажа за тях и за общия дом, от който тръгват едни от любимите ни книги!

Освен познатите на всички книги на Питър Мейл, Gourmet издава и други не по-малко вкусни автори, книги с рецепти, списание за вино DIVINO, както и обичното МЕНЮ, което със сигурност ги прави най-вкусното издателство у нас. В допълнение провеждат кулинарни курсове с шеф Ивелина Иванова, като темите са от морска храна, през хляб, та до декорация на торти и мъфини.

По време на престоя ми в офиса на издателството, най-много се навъртах в царството на Ивелина, където се творят всички вкусотии, познати ви от страниците на списанието и книгите с рецепти. Гледахме как се приготвят различни ястия, научихме нови техники, а аз лично открих отговорите на няколко въпроса, които ме мъчеха от доста време, като например какво е то крем тартар? Винена киселина, която може да замените с лимонена.

Чели ли сте някоя от тези книги?

Бурканчета с различни видове сол.

Ето тук се правят апетитните снимки

Първата презентация, която се проведе пред най-ранните гости, беше шоколадов сладкиш без брашно от най-новата книга "50 неустоими десерта". След това се потопихме в детайлите на приготвянето на други вкусотии, а най-накрая просто се насладихме на избрани коктейлни хапки на шеф Иванова. Беше чудесно! И макар да не мога да ви кажа кога това събитие ще се повтори, сигурна съм, че няма да е толкова далече във времето. Дотогава може просто да минете през офиса на Gourmet Publishing и да разгледате, да разпитате и да си харесате лятно четиво, което да ви вдъхнови и да ви зарадва?
Шеф Ивелина Иванова в кухнята на издателството

Коментари

 1. "Меню" беше едно от най-хубавите неща, които са ми се случвали до момента.... Близо година стажувах при тях и именно те са моята мечтана реализация, която съчетава двете ми страсти - кулинария и журналистика. Още ми е болно, че стажът приключи... Пожелавам им много успех, а на теб благодаря за споделеното!
  Поздрави сърдечни!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. И аз благодаря за коментара!
   Пожелавам повече сбъднати мечти! :)

   Изтриване
  2. Коментирам за първи път, но те следя и с интерес надничам в кошерчето ти. :)
   Приятно ми е, Гергана съм аз!

   Изтриване
  3. Привет, Гергана! :) Аз се казвам Девора и съм авторът на Кошерчето.
   Много се радвам, че четеш и коментираш - ценя мнението на всеки, който реши да го сподели тук, и се радвам, когато това се случи. :)

   Изтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации