Представяне на Justin Alexander 2015

Вече съм ви разказвала за Роклята и за това как да се спасите от положение, в което ви остава съвсем малко време до сватбата, а още не разполагате с мечтания модел. Днес ще ви предам чрез снимки усещането от колекцията на Justin Alexander за 2015, която беше представена на откриването на най-новия салон на Bridal House в Bulgaria Mall.Събитието беше много приятно, модели и публика се забавляваха, водещата Ива Екимова се шегуваше и създаваше настроение и сигурно е имало по някоя и друга бивша булка, която да пожелае отново да е изправена пред този понякога стресиращ, но иначе толкова важен и красив избор на сватбена рокля. 

Няколко усмивки и няколко мига от вечерта

Представянето на булчинските рокли всъщност започна с по-нестандартни идеи за останалите важни лица на сватбата, като първо видяхме тоалети, подходящи за кума или шаферка, след което дойде ред на по-малко пищните модели за булката. Ако някой си е помислил, че роклите тип принцеса няма да са актуални този сезон, излъгал се е, защото те просто чакаха своя момент и когато по сцената се понесоха вълни от бял плат, събираха погледите, които се плъзгаха по детайлилте - било то дантела, камъни или панделки. 


Освен с роклите и с коктейлната част, събитието напомни на истинска сватба и с ритуала по мятането на букета

Вечерта стана още по-прекрасна, когато запяха Тримата тенори! Тогава искрено съжалих, че не бях взела със себе си чаша бяло вино, с което да се насладя на изпълненията им, но за сметка на това можех да се любувам на малките момиченца, облечени като шаферки, които се хванаха за ръце и започнаха да се клатушкат в такт с музиката. Беше чудесно изживяване и единственото, което ме изненада неприятно, беше представянето на бельото Poirier, което можеше да бъде решено по по-естетичен начин, тъй като при цялата тази романтика не изпитвах желание да гледам голи дупета по прашки, било то и на супер слаби и стегнати модели. Тук ще си позволя едно лично мнение, за което ми напомнят някои булки по принцип - сватбата не е още един повод да изложите гърди или други части от тялото си на показ пред всички. Ако имате афинитет към подобно нещо, значи го практикувате и в ежедневието си, което пък прави излагането на плът съвсем излишно и в подобен тържествен и романтичен ден. Изненадайте всички и оставете малко пространство за въображението!

Цели модели, които успях да снимам за вас.

Много от роклите имаха интересни решения за гърбовете.

Да гледаш сватбени рокли винаги е приятно занимание, независимо дали вече си извървяла този път, или не. Щастлива съм, че не видях модел, който да ми допадне повече от този, в който се омъжих, което означава, че тогава съм направила правилния избор. Хубавата новина за вас пък е, че може да отидете на място в магазина и да се възползвате от разнообразието на модели и широкото пространство, за да направите и вие същото. Докато разговарях с Петя Симова, която спечели рокля от колекцията чрез игра от Facebook, останах с впечатлението, че в Bridal House се отнасят мило и внимателно с бъдещите булки, така че макар да не мога да ви дам лично мнение, ще се доверя на нейното, а и на щастливата ѝ усмивка:

Петя спечели рокля от салона чрез игра във Facebook

Тримата тенори са в кадър, но се вижда само красотата на момента

Освен роклите, с които дефилираха момичетата, гостите на събитието можеха да се разходят и да докоснат моделите, които бяха на разположение в магазина. Направи ми впечатление, че има изобилие от по-прави рокли с много дантела. Това ме подсеща да ви напомня, че когато избирате рокля, освен да гледате от разстояния, хубаво е да докосвате, за да усетите материята и да прецените дали ще се чувствате комфортно в нея. Факт е, че повечето булки избират красотата пред удобството - нещо, с което съм съгласна - но няма лошо да опитате да съчетаете тези две неща.

И за финал: една от любимите ми снимки! Не е на топ модела на вечерта, но пък носи настроението на нещо извън контекста на събитието: това, че сватбените емоции са една красива приказка, която ни превръща в принцеси поне за миг.


Коментари

Популярни публикации