Календарни рецепти - финалът!

В началото на тази година, заедно с куп други новогодишни обещания, реших да се нагърбя и с една от тези задачи, които имаш желание да свършиш, но все оставяш за по-нататък. Два календара с рецепти - единият от 2012, а другият - от 2013, стояха прибрани в едно чекмедже и пазеха срамната тайна, че от общо 24 рецепти, през тези изминали години не бях опитала да направя повече от 2-3. Ето как се роди нещо като рубрика, която кръстих "Календарни рецепти" и в която в продължение на годината интерпретирах рецептите от двата календара, като се зарекох, че ще изпробвам всичките, независимо дали ми изглеждат достатъчно изкушаващи, или не.

Разбира се, рецептите в блога се различават малко или много от оригиналните, тъй като на моменти замествах продукти с такива, каквито имам налични, или пък си позволявах да експериментирам с нещо интересно. Каня ви да си припомним годината заедно с рецептите, които приготвих за блога, за приятели, за близки, а понякога - единствено за собствено удоволствие!

2012 Cakes Calendar на Peony Press - направено в Кошера:

GoodFoos календар с рецепти за 2013 - направено в Кошера:Радвам се, че преодолях мързела и предубежденията си, защото научих по нещо от всяка една изпробвана рецепта. От някоя съм взела техника, от друга - любима глазура или рецепта за блат. Надявам се и вие да изпробвате нещо от тези предложения, а защо не и да направите календар със своите любими рецепти!

И една идея: Изрежете рецептите, които ви допадат, и ги приберете в кутията/книгата си за рецепти. Може също така да ги залепите като малка книжка, така че да се на едно място и да ги откривате лесно.

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации