Alverde All About Nude

Лятната колекция на Alverde ме изкуши с невинните си розови опаковки и момичешки дизайн. Бях тествала продуктите и първото ми впечатление беше хубаво, затова се зарадвах много да получа продуктите, за които ще ви разкажа по-долу, като подарък за рождения си ден. 


Цялата колекция All About Nude се състои от продукти, чиято цел е да придадат естествен вид и блясък на лицето, като включва два тона сияйна пудра за лице, две палитри сенки за очи (All About Nude Box), три нюанса червило и гланц за устни, както и руж/хайлайтър в топли розови нюанси. Мислех да купя пудрата и хайлайтъра само заради тази публикация, но се отказах по две причини: едната е съставките, които не ме впечатлиха, а другата е естественото ми желание като човек с мазна кожа да бягам колкото се може по-далеч от продукти, които придават блясък и лъскавина. 

All About Nude Box - 10 Nude Rose & 20 Nude BrownВ сенките обаче се влюбих! Текстурата е копринена, а като ефект има с матов завършек и такива, които са съвсем леко сияйни. Нанасят се лесно, смесват се добре и с подходяща основа могат да издържат през целия ден. Тъй като говорим за сенки в естествени и близки до кожата нюанси, много от цветовете трябва да бъдат нанасяни повторни или засилени със съответната моливна подложка (или друг мазен продукт). Така ще изпъкнат по-добре. По-тъмните тонове са по-забележими на клепача, но стоят естествено и ненатрапчиво. Ако трябва да посоча една от двете палитри като по-добра, бих избрала 20 Nude Brown. 

Между другото, тези сенки издържаха нападение от чевръстите пръстчета на моята племенница, с която взаимно се гримирахме. Като всяко 7-годишно хлапе, тя все още обича да натиска сенките с все сила, докато косъмчетата на четката цъфнат на всички страни. Сенките не се нарониха, нито имаше други негативни последици, а аз се сдобих със съвсем приличен външен вид, сътворен от същите тези детски ръчици. ;)

Червило 10 Nude OnlyЧервилото е меко, мазно и приятно. Има силен аромат... на червило. На всички устни стои по различен начин, но общото е, че придава една заскрежена нотка и нежен блясък, което като ефект ще е по-удачно за хора с по-светъл тен. За другите има още два варианта, от които могат да избират. 

Гланц за устни 20 Sunkissed Nude

Гланцът също има силен аромат, който ми напомня сурово тесто за сладкиш, в което има някаква специфична есенция. Апликаторът е малък и прецизен, а продуктът стои някак мазно върху устните. Отразява светлината красиво и придава влажен ефект, но също така оставя вкус в устата. Комбинацията от това да чувствам устните си мазни и да имам странен вкус от продукта не ми позволява да тествам колко е издръжлив, защото при всеки опит издържам само няколко минути и го изтривам със салфетка.

Като цяло съм с приятни впечатления от колекцията, която е много подходяща за по-леките летни визии, към които се стремят повечето от нас през топлия сезон. За съжаление в Германия колекцията е пусната през май, а аз не помня да съм я виждала в нашите магазини дори в началото на юли. Може и да бъркам! Въпреки това, ако ви се струва интересно, може да отидете на място, да тествате продуктите и прецените дали сред тях има такъв, който е подходящ за вас! Ако сте се спрели на различни от тези продукти и имате лични впечатления от тях, ще се радвам да споделите в коментарите.

п.п. Ще добавя снимки с цветовете или направо цяла визия някой от следващите дни, тъй като в момента малко по-облачното време не ми позволява да направя хубави снимки. ;)


Няма коментари:

Публикуване на коментар