About the Beehive

Привет от мен!

Казвам се Девора и съм автор на блога, който четете в момента. 
Името ми означава медоносна пчела, затова и блогът е The Happy Beehive (Веселият кошер). Весел, защото искам да споделям с читателите хубавите неща от живота, които могат да зарадват човек и да го накарат да се усмихне. Кошер, защото е разнообразен като тематика и макар да съм единствен автор, в главата ми е пълно с жужащи идеи, които искам да споделям!

Да имам собствен блог за мен беше мечта още преди да се появи възможност това да стане реалност. Още не умеех да работя с компютър и не бях много наясно какво е това интернет, но по-големите от мен ми показваха страници на любимите тогава Spice Girls и естествено питах дали не може и аз да имам нещо подобно. Щеше ми се да публикувам стихотворенията си и явно смятах, че имам какво друго да споделя. Така през 2006, вече студентка, стартирах първия си блог "Капан за жужащи мисли", който събираше в себе си пътеписи, ревюта на книги и театрални постановки, както и случайни размисли по теми, които са ме провокирали да пиша. Някои от тези текстове ще откриете и тук или в бележките на Facebook страницата на Кошера. След време преместих блога си на друга платформа и без никаква конкретна причина го кръстих Link Purple. Първоначално водех записките си анонимно, защото исках да имам свободата да се изразявам както намеря за добре, но интересите ми бързо претърпяха промени и така се роди кулинарната рубрика. Заради нея след време си спечелих титлата "кулинарен блогър" - нещо, с което не мога напълно да се идентифицирам, нито пък смятам за достатъчно изчерпателно, когато трябва да бъда представена в средите на пишещите и споделящите. 

През 2013 г. отново смених местоположението и името на блога и той расте и се развива като The Happy Beehive. Общото между различните етапи, през които минах като блогър, е това, че държа изключително много на авторското съдържание. Ето защо публикациите и снимките тук са направени от мен с много редки изключения при изображенията, в които е отбелязано откъде е конкретната снимка. По същия начин поддържам и профилите в социалните медии, така че когато четете постовете ми, наистина се докосвате до реалния свят, който искам да споделя с читателите си и който е създаден от мен.

The Happy Beehive е място, на което ще откриете не само рецепти, но и пътеписи, полезни съвети за организиране на сватбено тържество, любопитни събития. Ще прекрачите прага на едни от любимите ми места, които искам да споделя с вас. Понякога дори ще ви приканя да направите някой проект тип "Труд и творчество" просто така - за удоволствието от това да измайсторите нещо с ръце и въображение. Най-новата рубрика пък е посветена на декоративната козметика и се казва BEEauty!

Не забравяйте да споделяте с мен мнения и опит от прочетеното - тук в коментарите или в социалните мрежи. Може да следите какво ново се случва в Кошера на Facebook страницата (тук) или в личния ми профил в Google+ (тук). 

Желая на всички читатели на The Happy Beehive слънчево настроение и импулс да създават!

Коментари

Популярни публикации